Tükör iskolák
mini_tukor_plecsni Iskolák listája   terkep Térkép szerint

A „Tükör iskola” elnevezést csak azok az iskolák használhatják, akik a Kutyasuli Kft-vel szerződéses viszonyban állnak. Ennek része, hogy az iskolák oktatói részt vesznek a képzési programban, majd megkapják a tanfolyamokhoz és egyéb oktatásokhoz tartozó kiképzői füzeteket. 

A módszer fejlesztésében minden Tükör iskola részt vesz, évente több találkozón gyűlnek össze az oktatók az ország minden tájáról és mesélnek tapasztalataikról, ötleteikről, melyeket a Tükör csoport felhasznál a későbbiekben. 

Minden kutyaiskolán ugyanaz a tanfolyami anyag megy le, de egy-egy esetben lehetnek eltérő dolgok. A kiképzők személye, egyéni stílusa, az iskolák elhelyezkedése, létszáma és egyéb körülmények is befolyásolhatják a foglalkozásokat. De alapvetően minden oktató ugyanabban a képzésben vesz részt és ugyanazzal a tanfolyami tematikával dolgozik,így nagy különbségek nem fordulhatnak elő, illetve a módszer alapértékeit mindenkinek szigorúan be kell tartani.

A módszer elutasítja a szöges nyakörv és egyéb kényszerítő eszközök használatát, a kutyával szembeni erőszakos, embertelen bánásmódot. Kérjük ha bármi olyat tapasztal egy Tükör iskolán, amit nem érez helyénvalónak, jelezze nekünk a kapcsolat menüpontban. 

 

Könyvajánló

A Tükör módszer jegyében megjelent könyvek:
 

 

Vámosi-Nagy Nóra : Klikk!
 

https://tukormodszer.hu